CERTYFIKATY











Catering

Regulamin korzystania z cateringu [pdf]

JADŁOSPIS DEKADOWY OD 03.06. -14.06.2019

1.

03.06.2019

poniedziałek

Makaron pełnoziarnisty  spaghetti z sosem bolońskim z mięsem JGp-M

Z jarzyną S

Kompot jabłkowy

 

300

100

200

 

830

 

2.

04.06.2019

wtorek

Ziemniaki

 Kotlet mielony pieczony Gp-J

Marchewka gotowana

Kompot truskawkowy

 

300

100

100

200

 

 

822

 

3.

05.06.2019

środa

Ziemniaki

 Gołąbki wieprzowe z ryżem parabolicznym  w sosie pomidorowym  M

Kompot gruszkowy

Owoc brzoskwinia

 

300

100

100

200

 

860

4.

06.06.2019

czwartek

Ryż paraboliczny

Potrawka z drobiu z kukurydza, groszkiem i jarzyną S

Sałata na jogurcie M

Kompot wiśniowo- jabłkowy

 

 

300

100

100

200

 

 

880

5.

 

07.06.2019

piątek

Ziemniaki

Ryba filet smażony RJGp

Kapusta kiszona

Kompot owocowy

 

300

100

100

200

 

850

 

 

10.06.2019

poniedziałek

Ziemniaki

 Gulasz gotowany

Papryka ogórek konserwowy

Kompot agrestowy

 

300

100

100

200

 

870

7.

11.06.2019

wtorek

Ziemniaki

Kotlet z piersi kurczaka, GpJ

Buraki z cebulą

Kompot truskawkowy

300

100

100

200

 

820

8.

12.06.2019

środa

Kasza jęczmienna Gj , sos M

Klopsy drobiowe gotowane Gp-J,

Sałata na jogurcie naturalnym M

Kompot jabłkowy

300

100

100

200

 

840

9.

13.06.2019

Czwartek

Ziemniaki

 Paluszki rybne Gp-JR

Marchewka tarta z selerem S

Kompot truskawkowy

 

300

100

100

200

 

835

10.

14.06.2019

piątek

Ryż brązowy zapiekany z

 jabłkiem i cynamonem

jogurt naturalny M

Kompot śliwkowy

 

300

100

200

 

835

                                                                                                      

INFORMACJA DLA ALERGIKÓW: Produkty z których sporządzono potrawy mogą zawierać substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji. Oznaczenie stosowanych alergenów: ZBOŻA zawierające gluten : pszenny, żytni, jęczmienny(G:p,ż,j), SKORUPIAKI(SK), JAJA(J), RYBY(R), ORZESZKI ZIEMNE (OZ), SOJA (SO), MLEKO łącznie z laktozą (M), ORZECHY(O), SELER(S), GORCZYCA (GR), NASIONA SEZAMU (NS), DWUTLENEK SIARKI i siarczyny(DS), ŁUBIN (Ł), MIĘCZAKI (MI) oraz PRODUKTY WĘDLINIARSKIE 1, które mogą zawierać: gluten, mleko z laktozą, jaja, orzeszki ziemne, seler gorczycę, nasiona sezamu