CERTYFIKATY











Catering

Regulamin korzystania z cateringu [pdf]

 

                                  

 

JADŁOSPIS  (14-18.10.2019r)

 

Poniedziałek:

  • Kotleciki drobiowo-warzywne ( mięso drobiowe, kukurydza, marchew, papryka, szczypior, groszek, mąka pszenna, jaja, mleko)-100gr
  • Ziemniaki  z koperkiem-180g
  • Surówka z białej kapusty z koperkiem i cytryną-80gr

 

Wtorek:

  • Kurczak gotowany w śmietanowym sosie ( mięso drobiowe, bulion warzywny, masło, śmietana, cebula, natka )-80gr+30gr
  • Ryż z koperkiem i marchewką- 180gr
  • Ogórek kwaszony--80gr

 

Środa:

  • Pyzy z mięsem (mięso wieprzowe, kapusta kwaszona, cebula, ziemniaki, maka ziemniaczana, masło, mąka pszenna, jaja,)-250gr

 

Czwartek:

 

  • Pieczeń rzymska z dipem paprykowo-pomidorowym ( mięso wieprzowe, mięso drobiowe, cebula marchew, szcypior, mąka pszenna,  jaja,  czosnek, papryka, pomidor)-100gr
  • Ziemniaki z koperkiem-180gr
  • Surówka z buraczków z cebulką i jabłkiem- 80gr

 

Piątek:

 

  • Leczo warzywne (cebula, czosnek, cukinia, bakłażan, papryka, pomidor,jabłko, kalarepa, marchew, fasolka szparagowa)-120gr
  • Makaron ( mąka pszenna i jaja)-180gr

 

------Informujemy, iż wytłuszczonym drukiem zostały wyszczególnione alergeny........