CERTYFIKATY











Catering

Regulamin korzystania z cateringu [pdf]

 

                                  

 

JADŁOSPIS  

12-15.11.2019r

 

  

Wtorek:

  • Placuszki drobiowo-warzywne( mięso drobiowee,  mąka pszenna1, mleko7, jaja3, marchew, groszek, kukurydza, szczypior)-80gr
  • Ziemniaki z koperkiem-180gr
  • Zielony ogórek i pomidor w śmietanie 7- 80gr

Środa:

  • Racuchy z jabłkiem ( mąka pszenna1, jaja3, mleko7, jabłka)-200gr
  • Kefir 7- 100ml

Czwartek:

  • Mini pulpeciki w sosie warzywnym ( mięso wieprzowe,  mięso drobiowe,marchew, papryka, kabaczek, zielony groszek, kukurydza, czosnek, koper, mąka pszenna1, śmietana7,pomidor )-80 +50gr
  • Makaron 1- 180gr

 

Piątek

  • Gołąbki z nadzieniem ryżowo-mięsnym w pieczarkowym sosie ( kapusta, ryż, mięso wieprzowe, cebula, czosnek, pieczarki, mąka pszenna1, śmietana7)- 200gr+50gr

 

 

 

 

.............................................................Informujemy, że alergeny zostały zanaczone zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011